8 Haziran 2012 Cuma

Ne alsak??? Keywordler bunlar...

Her annenin arastirmaci ruhunu oksayan urunler vardir." Aaaa bu da varmiiiiss!!Aaaaaa hic haberim yokmus!!:)"Iyi ki bi aratmisim netten gidip digerini almamisim... Ben de dedim ki uzun uzun yazmayayaim ben, aaa ne guzel dedigim,kullanıp önerdiğim urunlerin keywordlerini veriyim, isteyen arar bulur zaten. Anneden hicbirsey kurtulmaz:) Benim aaa guzel guzel bunlar dediğim bişiler var asagida...Kolay gelsin:)

Rory's story cubes
Pri folding potty with handles
Clevamama scoop (edinilmeli!!!)
Itzbeen
Onaroo- PBA (kullanmadım ama Itzbeen'e alternatif)
YOUTUBE---> Rhino song
                           Anaconda song
                           Iguana song
                            Symbiotic song
                            Twinkle twinkle little star( süper uyku müziği)

Nuk ya da Gerber'in metal uçlu plastik saplı çatal-bıçak-kaşıkları
California baby şampuan
Columbia bebek çantası (içinde izolasyonlu biberon ve emzik gözü olan modeli)
Munchkin'in vakumlu ve kapaklı 3'lü kase seti

Şimdilik benden bu kadar, aklıma geldikçe liste uzayacak...;)


            


2 yorum:

  1. Rory's story cubes iyiymiş :))
    ya hümaya oyuncak almakta çok zorlanıyorum.. piyasada oyuncak kısıtlı sanki çok çeşit varmış gibi görünüyor ama aslında hepsi birbirine benziyor.. oyuncak ile ilgili bir araştırma yaparsan haberimiz olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Yaa rory serisi süper bir de action olanı var daha ileri yaşlar için hattaaaaa iphone app. da varmış, daha ne olsun Minecim;))) Yaaa oyuncak işi çok sıkıntılı evet! Bir de fiyatlara bazen inanamıyorum!!!Geçen mothercare de jojo'yu gördüm bu havucu arayan jojoyu!;))İlk önce çoook güzel geldi hatta doğumgünü hediye listemizin başında yeralacaktı sonraaa amazondan yorumları okuyup vazgeçtik.TAVŞAN HAVUCU BİRTÜRLÜ BULAMIYORMUŞ;)))))Playschoolun yaramaz toplarını çok sevdi Uzay. Hani birtane fil var top atıyor sürekli ama çok gürültülü çalışıyor yaa 2 dak açıp tekrar kapatıyoruz.Böyle top atmalı fırlatmalı ışıklı şeyleri seviyor bu ara Uzay.Hüma en çok neyle oynuyor bu ara? Aslında oyuncak keşke değiştokuş edilebilir bişi olsa yaaa ayda bir 10 oyuncağı değişse çocuklu aileler. Böylece yüzüne bile bakmayacağı ama önceden bunu öngöremediğimiz oyuncaklara birdolu para vermemiş oluruz.Bunu bi araştırıyım ben;))belki böyle bir kulüp falan vardır.

    YanıtlaSil