21 Mayıs 2012 Pazartesi

10 ay-amerika-babacık-diş kararması

10 ayın içindeyiz Miniğim;) Bu ay süper bi göbekli minik oldun çıktın Yavru. Ağzınla tükrükler çıkarark pırrrr yapıyorsun. Üst sol dişin (3. dişimiz oluyor bu) ayın 17 Mayıs sabahı geldi aramıza;) Sağ taraf direniyor, seni  perişan etmeye devam ederek;( Bu ayın olayı dişlerinin (alt 2 tane) hafif kararması idi. Gidip ertesi gün nukun diş fırçalamaya başlama setini edindik ama yok sadece diş kaşımak için 2-3 kere kullandın.Zaten set mi sert;(( Sonra yaptığım arastırmalar sonunda kullandığımız ferro sanolun bunu sana yaptığını anladım..eskiden yaptıgımız gişbi ferrum kullanacagız demek oluyor bu. O siyahlıklardan lkurtulman için elimden geleni yapcam Uzaycım merak etme annecim.
Bu ay sonu (2-3 haftamız var daha) Babacıgın (minicik Burakım) 1 yıllığına Amerika'ya gidiyor.Senin memlekete;) Pittsburgha;)Bakalım mezun olacak 1 yıl sonra bitanem benim. Ben de Mayıs ayının ortasında başladığım işle haşırneşirim hayatım. Para kazanmaca;) Sana oyuncak, mama almaca;)Hayat şuan bu yörüngede gidiyor...O kadar güzel bi şekilde büüyüyorsun ki (maşallah) seni çok özlüyorum tabii işteyken. Ama hayat düzeni diye birşey var...Sen anneannenle minnoş halde büyürken ben seni çooook seviyorum veeeee baban gitmeden yapacağımız (aslı için burada olamayacak) doğumgününün haberini buradan veriyorum bitaneciğim. Bakalım neler olacak;)

2 yorum:

  1. silikon parmağa takılan bir diş fırçası var nenedent mi öyle bişi onu kullanın.. diş kararması neyse de esas dişler beyazlarsa kötü hümada oldu deminerilizasyon yani mine tabakasının bozulması = çürük başlangıcı, aman dikkat
    bu arada biz de santofer kullanıyorduk sonra ferrum sonra da ferro sanol e geçtik. sanki bu ferro sanol daha çok kabız yapıyor gibi geldi şimdi içime kurt düştü öyle bir gözlemin oldu mu?

    YanıtlaSil
  2. Minecim demiri doktorumuzu dinleyerek tamamen kestik. Zaten Uzay yavrusu 7. ayında başladığı demirini çok çok düzenli kullanamamıştı..Tadı kötü vs..Bırakalı 1 hafta oldu. Şimdi lekeler biraz azaldı gibi.ferro sanol emilimi daha güç dedi geçen eczanede biri. Bilmiyorum ki. Şimdilik beklemedeyim;)Ama içim de demiri kestik diye çok rahat değil aslında...Ferro sanol kabızlık yapmadı Uzay'da..Ama yapabildiğini okumuştum bi yerlerde.

    YanıtlaSil