17 Aralık 2011 Cumartesi

Hangi atesolcer

Iki seferdir asilardan sonra atesi cikiyor birazcik Minigimin. Ates olceri iki sefer kullandik yani... Daha dogmadan Uzay cok arastirmistim. Yok kulaktan olcer, yok alindan, yok emzik seklinde olan agizdan olcer, yok infrared olanlar...Sanki kulaktan olcere yakin gibiydik. Ama son anda amaaan yaa klasik yontem mis diyerek vicks in bildigimiz dijital termometresini aldik. Kolaltindan olctum ben hep Uzay'in atesini. Dune kadar iyiydik dun Uzay uyurken kontrol etmek istedim. Haydaaa!! Bir kere kolaltina termometre sokulan bebegin uyanmamasi imkansizmis:) Bir de ustune alet olctum sinyali veriyor bip bip milyon kez!! Uzay cin gibi oldu bu arada!Isiklari falan yaniyo termometrenin bir de iyice oyun zannetti Minigim:)Kisaca bu alet dun offf dedirtti:( Dun bu tecrube ile kulaktan olcen almadigimiza da sevindim o da uyanikken kullanim icin.
Dogru olcuyor falan ama uyanikken kullanmak gerek. Bir arastirdim alindan olceni var vicksin. Bir de bu infraredler... Kullanan var mi? Ne onerirsiniz?

1 yorum:

  1. biz weewell'in alından ölçerini kullanıyoruz kesinlikle çok pratik. ben de ilk başta aman ne gerek var diye klasikten almıştım sonra ilk ateş çıktığında ateşini ölçemeyip panik olup koşa koşa gidip bunu aldım. biraz pahalı ama değer

    YanıtlaSil