11 Eylül 2011 Pazar

Little Tummys' Gas Relief Drops

5. haftada tavan yapan minik gaz problemimiz icin kullandigimiz damlamiz bu. Bu marka bebeklerde gaz problemi icin en cok kullanilanlar arasinda. Gas relief drop diye aradiginizda karsiniza bir cok secenek cikiyor. Diger karsilasacaginiz marka da Mylicon. Mylicon ile Little Tummys' in etken maddeleri ayni. Ancak Mylicon'un icerisinde minigimize vermek istemedigimiz paraben gibi kimyasallar var. O yuzden biz icerik olarak en az kimyasal iceren urunu, yani Little Tummys' i sectik.

Little Tummys' markasinin bir de bitkisel olan damlalari var. Icerisinde rezene (Fennel) gibi Turkiye'de de bu amacla kullanilan bitkiler var. Biz bu seferlik tercihimizi ilac olandan yana kullandik :))

Gelelim ilacin faydalarina.... :)) Kutusunda yazana gore gunde 12 kez kullanabiliyorsunuz. Biz hicbir zaman bu kadar kullanmadik. Genelde karin agrilari basladiginda damlalikla agzina 3ml kadar damlatiyoruz. Peki ise yariyor mu? :)) Yariyor gibi gorunuyor. Bu donemde bebekler zaten cok gazli olduklari ve cok hizli bir degisimden gectikleri icin 1 hafta onceki haliyle karsilastirip evet kesin ise yariyor diyemiyorsunuz. Ama gaz cikarma performansinda bir artis var ve evet minigimiz sakinlesiyor :))

Kisaca; deneyebilirsiniz:))

1 yorum:

  1. Merhabalar.benim bebegimde de gaz sorunu var.bu damlanin turkiyede nerde satildigini biliyor musunuz? Nasil temin edebiliriz? Bilginiz var mi acaba

    YanıtlaSil